Sergi Viles, del CT Urgell, únic lleidatà representant després de la primera jornada del Trofeu Albert Costa

El torneig es disputarà fins el proper dimarts a les pistes del Tennis Urgell amb entrada gratuïta

Imatge cedida

El 30è Torneig de Setmana Santa-19è Trofeu Albert Costa es va posar ahir en marxa a les pistes del Tennis Urgell, i ho va fer amb una jornada en què el tennis lleidatà s’ha quedat amb un únic representant, Sergi Viles, del club amfitrió.

Viles es va imposar per 6-0 i 6-2 davant Izan Almazán, de manera que s’ha guanyat el dret a seguir lluitant en el torneig. No han tingut la mateixa sort els seus dos companys de club que prenien part a la competició: Alejandra Carmona va cedir davant Claudia Barjau per 6-1 i 6-2, el mateix marcador que va encaixar Nil Jiménez enfront Arnau Anton.

Tampoc han pogut avançar cap dels tres representants del CT Lleida, ja que Álex Orán va perdre per 6-4 i 6-2 davant Alejandro López, Meritxell Teixidó no va poder amb Soledad Fayos (6-0 i 6-1) i Laia Larrosa va estar superada per Aran Montañés (6-2 i 6-1).

El torneig es reprèn avui dissabte en horari de matí i tarda, com sempre amb entrada gratuïta, de manera que els aficionats lleidatans poden gaudir de les millors promeses de la categoria sub 13 del tennis estatal, atès que el Trofeu Albert Costa està considerat com un Campionat d’Espanya oficiós. Les finals es disputaran dimarts 16 d’abril, jornada en la qual es disputaran de manera simultània les finals masculina i femenina.