Sergi Senpau: “Ja els coneixem”

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Ja els coneixem. A Catalunya més per desgràcia que no pas per sort, des del 2006 sabem a què han vingut. El “Partido de la Ciudadanía” ha volgut fracturar la cohesió i la convivència al nostre país atacant, sense cap mena de ni de mirament ni fonament, pilars que han fet de Catalunya una terra exemplar, d’èxit i de progrés. Parlo del model educatiu, de la identitat pròpia de cada persona, del model centralista disfressat de modernitat o de la llengua.

  Declaracions com “els esdeveniments de manipulació política que estem vivim cada dia a les escoles amb l’adoctrinament de menors en pro la desobediència” les pronuncia la portaveu del Grup Municipal de Ciutadans al Ajuntament del Vendrell M. Luz Ramírez, només fan que posar els pèls de punta. Posar en dubte l’èxit de l’escola catalana, que per cert és reconegut internacionalment, és un acte més que posa en evidència com Ciutadans l’únic objectiu que té és dinamitar tot el que ens ha costat tant de construir.

  Per si no fos prou, la número u del partit al Vendrell, afirmava també en declaracions del 2 d’octubre que “no acceptem concentracions convocades per instrumentalitzar la violència” referint-se als centenars de persones que pacíficament van defensar els col·legis electorals perquè tothom, partidaris i detractors de la independència, pugessin expressar la seva posició de la manera més democràtica possible, les urnes. No condemnar l’actuació desproporcionada de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil durant el referèndum del 1-O i culpabilitzar als ciutadans i al Govern de la Generalitat és molt preocupant i impropi del segle XXI.

  Però com bé deia al inici, ja els coneixem.

  Sergi Senpau Rovira

  Cap Comarcal JNC al Baix Penedès