S’aproven les bases de la convocatòria dels ajuts per a l’assistència a la llar d’infants del Consell Comarcal del Baix Penedès

  Tots aquells usuaris que puguin estar interessats en aquests ajuts hauran de realitzar el tràmit corresponent davant del Consell Comarcal del Baix Penedès

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  La Junta de Govern del Consell Comarcal del Baix Penedès va aprovar el passat 29 de març les Bases i Convocatòria dels Ajuts per a la assistència a la llar d’infants, amb o sense menjador per al curs 2016-17.

  Tots aquells usuaris que puguin estar interessats en aquests ajuts hauran de realitzar el tràmit corresponent davant del Consell Comarcal del Baix Penedès.

  El termini de presentació de les sol·licituds per a aquest ajut és del dia 3 al 20 d’abril de 2017. Aquestes s’hauran de presentar al Registre Central del Consell Comarcal en horari de 9 a 14h de dilluns a divendres.

  Els impresos de sol·licitud els podeu trobar annexats a aquesta notícia o a la pàgina web: www.ccbp.cat/ (serveis i tràmits/ Servei al Ciutadà/Educació/ sol·licitud ajuts llars d’infants curs 2016-17)