Sant Joan Despí contractarà 15 persones en situació d’atur

El termini d’inscripció a les ofertes i de presentació de la documentació finalitza el 13 de desembre de 2022

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Sant Joan Despí ha obert la convocatòria d’un nou pla d’ocupació municipal. En total, el consistori contractarà 15 persones en atur que treballaran en diferents departaments municipals durant els propers mesos.

Els plans d’ocupació municipals s’adrecen a persones en situació d’atur i prioritzen els col·lectius amb especials dificultats d’accés al mercat de treball o en situació de vulnerabilitat social, com les dones, les persones més grans de 55 anys, joves menors de 35 anys, les persones aturades de llarga durada o les persones que no perceben cap tipus de prestació.

Els perfils professionals sol·licitats en aquesta convocatòria són auxiliars d’administració-recepcionistes, auxiliars d’ecoinformació i gestor de suport de continguts web i xarxes socials. Les persones seleccionades accediran a un contracte de 12 mesos.

Per participar en aquest pla d’ocupació, entre altres requisits, cal tenir 16 anys complerts, estar inscrit/a com a demandant d’ocupació al Servei d’Ocupació de Catalunya en situació d’atur en recerca de feina i estar en possessió del títol mínim exigit per al lloc de treball.

El termini d’inscripció a les ofertes i de presentació de la documentació finalitza el 13 de desembre de 2022.