Sandra Suàrez demana explicacions per la presumpta irregularitat en el procés de selecció de la policia local

  PDECAT de Calafell denuncia l’opacitat i la manca de transparència de l'Ajuntament

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Imatge de la regidora del PDECAT, Sandra Suàrez. (Lluís Tamayo)

  El PDECAT de Calafell ha demanat explicacions al govern de Calafell, i en concret a l’alcalde del PSC, Ramon Ferré, davant la informació apareguda en els mitjans de comunicació a on s’informa que el jutjat del Vendrell ha obert diligències per presumptes irregularitats durant el procés de selecció de cinc places de la Policia Local de Calafell.

  La regidora i candidata a l’alcaldia, Sandra Suàrez, ha manifestat que “sorprèn que un alcalde que diu que és tan transparent no ens hagi informat ni del requeriment d’informació fet pels Mossos d’Esquadra, que es van personar a l’Ajuntament de Calafell, ni de res sobre aquest cas. I més quan se celebren comissions informatives cada quinze dies”.

  Per aquesta raó, PDECAT de Calafell denuncia l’opacitat i la manca de transparència de l’Ajuntament, i per això demana la convocatòria urgent d’una comissió informativa de seguretat ciutadana perquè es doni als grups municipals tota la documentació, la relació de fets, la informació sobre l’estat de l’acusació i la relació de persones implicades.