Salou vibra amb la dansa i la veu de Rosario Flores

    L'artista gairebé aconsegueix exhaurir totes les entrades

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    El plat fort d’aquest segon cap de setmana de les Nits Daurades de Salou, Rosario Flores, ha aconseguit fer vibrar al públic, en un concert que gairebé va exhaurir totes les entrades. L’escenari estava instal·lat a la plaça de les Comunitats Autònomes, on curiosos i curioses s’apropaven per veure els preparatius del concert. L’espectacle estava ple d’energia, llums i colors. L’artista madrilenya ha marcat el ritme des d’un bon principi. Aquest concert forma part del seu Tour Gloria de mi, on la filla de Lola Flores i el Pescailla ha fet un repàs a totes les seves cançons, des dels seus inicis en la indústria musical fins els seus últims èxits com Por un beso tuyo.

    El públic s’ha entregat des del començament. En un concert on Rosario ha estat molt propera als seus seguidors que l’animaven entre crits i xiulades. La cançó Qué bonito ha estat un dels punts àlgids de la nit, seguidament de Muchas Flores. Els espectadors, després de cada èxit, s’animaven més a deixar les cadires enrere i començar a ballar les cançons que s’estaven cantant a l’escenari. Un cop més, Rosario Flores aconseguia fer vibrar al públic que volia que aquest concert no s’acabés mai.

    Per tancar la màgica velada, l’artista madrilenya va recordar al seu germà, Antonio Flores, i va acabar l’espectacle cantant No dudaría, que forma part de l’obra feta pel seu germà. Durant aquesta última peça, el públic no va dubtar en apropar-se a la cantant per intentar tocar-li una mà. Va ser el tancament perfecte per un concert marcat per la sintonia entre el públic entregat i la cantant madrilenya.