Salou realitza sessions sobre participació ciutadana als instituts de la ciutat

L’Ajuntament de Salou, a través de les àrees de Participació Ciutadana i Serveis Educatius, realitza, durant aquest curs 2022-23, un conjunt de 13 sessions sobre participació ciutadana, adreçada a l’alumnat de 4rt d’ESO dels instituts del municipi: Institut Marta Mata, Institut Jaume I i Escola Elisabeth.

Aquestes sessions formatives, que es duen a terme en grups classe, van a càrrec de persones especialistes en sociologia i participació. Amb l’objectiu de fomentar la participació des de la base, s’aborden temàtiques generals, com els conceptes de democràcia i participació ciutadana; alhora que es parla sobre els mecanismes i processos de participació ciutadana, i l’ús de les eines telemàtiques de participació disponibles. Per últim, l’alumnat formarà part d’una dinàmica participativa per motivar i facilitar la immersió i interiorització dels principals conceptes.

La formació va iniciar-se, la setmana passada, a l’Institut Marta Mata; i properament, a partir del mes de febrer, es preveu que es realitzin a l’Institut Jaume I i a l’Escola Elisabeth.