Sabine Meyer i l’Orquestra Camera Musicae arriben a l’auditori de Vila-seca

Meyer és la convidada d’un programa que es completa amb la serenata per a orquestra de cordes en Do major de Txaikovski

El proper divendres 21 d’abril a les 21.30 h, Sabine Meyer i l’Orquestra Camera Musicae oferiran un concert de gran format a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca.

Referent i inspiració a parts iguals per a generacions de clarinetistes i, per extensió, d’instrumentistes de vent fusta, l’artista alemanya Sabine Meyer és laconvidada d’excepció de l’Orquestra Camera Musicae de Tarragona.

Meyer festejarà al costat dels músics i del públic la setmana de Sant Jordi amb un concert on sonarà una de les melodies més cèlebres escrites per a aquest instrument solista: el concert per a clarinet i orquestra en La major de Mozart, un exercici de pulcritud i bellesa màximes que Meyer aborda des de la maduresa interpretativa que s’explicita, en el seu cas, especialment sàvia i generosa.

Molt centrada en la música de cambra, Meyer és la convidada d’un programa que es completa amb la serenata per a orquestra de cordes en Do major de Txaikovski. En paraules del director de l’orquestra, Tomàs Grau, aquest últim és ‘un compositor molt del nostre gust i amb el qual ens sentim especialment còmodes’.

Les entrades es troben a la venta a través del web. També es poden comprar al vestíbul de l’Auditori des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori.