Rosa Huguet seguirà com a presidenta de NODE Garraf

  El Consell Plenari de l'Agència ha aprovat la seva continuïtat

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Imatge del Plenari. Foto: NODE Garraf

  L’alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, repetirà com a presidenta de l’Agència de Desenvolupament NODE Garraf. El Consell Plenari de NODE Garraf ha votat de manera unànime la continuïtat d’Huguet com a primera representant de l’Agència pels propers 4 anys. Ha estat exercint el mateix càrrec en el darrer quadrienni.

  El Plenari d’aquest consorci el composen les alcaldesses dels sis municipis, així com la presidenta del Consell Comarcal del Garraf, els representants dels sindicats UGT i CCOO, el president de la FEGP, el delegat de la Cambra de Comerç de Barcelona i el director del campus de la UPC.

  Les línies de treball de NODE Garraf tenen com a vectors les àrees d’Empresa, Turisme i Origen. Entre d’altres iniciatives, des de l’Agència s’impulsen actuacions que repercuteixen en tots els municipis, com ara el film clúster, la promoció dels polígons de la comarca o la promoció turística del conjunt de la demarcació.

  La posada en marxa d’Hèlix Garraf, plantejat sota la fórmula de la quàdruple hèlix, i l’organització de les jornades estratègiques d’economia comarcal són algunes de les fites que més exemplifiquen l’abast i el potencial de NODE Garraf, com a eina comarcal de promoció econòmica. També, la posada en marxa del Consell de la Formació Professional, Ocupacional i Universitària al Garraf ha suposat una gran aportació de l’Agència, en el marc del Pacte Comarcal per l’Ocupació.

  La reelecció de Rosa Huguet garanteix la continuïtat d’aquestes directrius i la coordinació d’actuacions entre els municipis, la interrelació amb el Consell Comarcal i la cooperació público-privada de la mà dels principals agents econòmics, socials i del coneixement.