Ros demana a Torra “col·laboració i entesa per superar qualsevol divisió o fractura social a Catalunya”

    A través d'una carta, Àngel Ros convida al nou president de la Generalitat, Quim Torra, a visitar Lleida per tractar "un nou impuls als projectes de ciutat" en els quals hi intervé el govern català

    L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha enviat una carta al nou president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, on li demana que ambdues institucions treballin conjuntament “centrats en les necessitats reals de la gent”.

    A nivell local, el paer en cap fa incís en la necessitat que la Generalitat i la Paeria treballin conjuntament “centrats en les necessitats reals de la gent”. Remarca que l’administració pública té el deure de “donar resposta en forma de polítiques i serveis públics que abastin tots els àmbits socials”.

    Des d’una vessant més personal, Ros considera que les instiucions han de “mantenir obertes totes les vies de col·laboració i entesa per superar qualsevol divisió o fractura social a Catalunya”. En aquest sentit, fa incís en la “cooperació institucional i el diàleg” entre ambdues institucions, “mantenint el traçat que marquen les lleis”. Finalment, Àngel Ros convida a Quim Torra a visitar la ciutat de Lleida per tractar “un nou impuls als projectes de ciutat” en els quals hi intervé el govern català.