Roda de Berà viatjarà fins a l’època medieval el proper cap de setmana

  El Mercat Medieval és un dels esdeveniments més reeixits de l’estiu i aplega a milers de persones

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  El nucli antic de Roda de Berà tornarà a viatjar en el temps el proper cap de setmana, divendres, dissabte i diumenge, per acollir una nova edició del Mercat Medieval. Les places de la Sardana i dels Pins i el carrer Sant Isidre es guarniran amb elements medievals i de 2/4 de set de la tarda a 2/4 de dotze de la nit s’ompliran de vida, de paradetes de tot tipus i de visitants.

  Les persones que s’apropin podran trobar més d’una seixantena de parades d’artesania, gastronomia o bijuteria, activitats infantils i de tir amb arc, atraccions medievals, cercaviles, reconstruccions històriques, malabars, mostres d’oficis tradicionals, passejos amb poni, una granja infantil o el popular forn de pa artesà.

  Entre les activitats programades hi ha l’animació infantil amb Susanita Pinceles, el divendres a les vuit del vespre; una exhibició i aprenentatge de tir amb arc amb l’Associació Toxophílica de Catalunya, dissabte i diumenge de 2/4 de set fins a les deu de la nit; un nou espectacle de l’Invisible Titelles, dissabte a les vuit; i la cercavila Cornamusa, a càrrec de Fèlix Yewolf, també dissabte, a les nou del vespre. Finalment, diumenge, a les vuit del vespre, tindrà lloc una animació medieval i malabars de foc amb la companyia Gran Gabini.

  El Mercat Medieval està organitzat per l’Associació Medieval de les Comarques de Catalunya, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roda de Berà.