Roda de Berà duu a terme una nova campanya d’inspecció de neteja de parcel·les

    Com a novetat, enguany s’ha enviat una carta a tots els propietaris de solars sense edificar

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    Cada any, abans que arribi l’estiu, l’Ajuntament posa en marxa una campanya d’inspecció de solars i parcel·les sense edificar, ja que els seus propietaris tenen l’obligació de netejar aquests terrenys i mantenir-los durant tot l’any en condicions de seguretat, salubritat, accessibilitat i ornament.

    Aquest any, com a novetat, abans d’iniciar les inspeccions pertinents, l’àrea de Territori ha enviat cartes als propietaris de les 682 parcel·les censades, amb la relació dels terrenys que tenen l’obligació de mantenir en bones condicions, i s’ha fixat el 15 de maig com a data límit per a la seva neteja. Serà llavors quan l’Ajuntament farà les inspeccions i es comprovarà si els solars estan en condicions òptimes. Si no fos així, es tramitarà un expedient d’execució forçosa que podria comportar sancions.

    L’objectiu de l’equip de Govern és que tots els terrenys, privats i públics, estiguin netejats i en bones condicions abans que arribi l’estiu per qüestions de salubritat i seguretat i evitar situacions com les que es van viure l’any passat amb alguns episodis d’incendis en parcel·les privades, i el risc que poden comportar per als habitatges propers.