Roda de Berà dona un nou enfocament a la Borsa Municipal de Treball

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Amb l’objectiu de fer un salt qualitatiu per oferir un ventall més ampli i personalitzat dels serveis relacionats amb el món laboral, la regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de Roda de Berà, encapçalada per Manel González, ha donat un nou enfocament a l’anomenada Borsa de Treball, transformant-la en Departament d’Ocupació.

  La primera de les accions implementades ha estat el servei ‘Coaching Professional’. El nou projecte es va presentar el passat dimecres a les dependències del departament d’Ocupació, i encara hi ha alguna plaça disponible per a aquelles persones que els hi pugui interessar.

  Es tracta d’una eina de gran utilitat per a aquells rodencs i rodenques que cerquin feina o vulguin millorar la que tenen actualment. Les sessions, que són individuals i adaptades a les competències personals de cada usuari, són a càrrec d’un coach professional.
  S’ofereix orientació personalitzada i adaptada per a cada persona que està en procés de recerca de feina.

  El departament s’ha adaptat a les noves tecnologies, i durant el proper 2020 incorporarà una plataforma online per a usuaris que cerquin feina i, alhora, per a empreses que busquin candidats. Altra de les novetats serà la creació d’un espai coworking per a nous
  emprenedors del municipi i/o emprenedors actius que podran aportar coneixements i experiència.