Roda de Berà renova íntegrament l’enllumenat del Passeig Marítim

  Amb un pressupost d’adjudicació de 51.146 euros

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Aquesta setmana l’Ajuntament ha iniciat la renovació de l’enllumenat públic del Passeig Marítim de la Platja Llarga. Concretament, se substituiran les 78 lluminàries existents de vapor de sodi i halogenurs metàl·lics i s’instal·laran 10 nous punts de llum per acabar d’enllumenar zones concretes del passeig que ara quedaven més fosques.

  Les actuals no disposen d’un coeficient d’eficiència energètica òptim. És per això que les noves 88 lluminàries s’instal·laran amb tecnologia LED, que compleixen les actuals normatives, més eficients i eficaces amb un consum molt menor i un gran estalvi energètic.

   

  A mitjans de gener l’equip de Govern va dur a terme la primera inversió verda de l’any, amb un pressupost de 68.000 euros: la renovació de més d’un centenar de lluminàries al nucli urbà i al barri de La Barquera. Han estat 20 fanals dels carrers Vendrell, Sant Salvador, Miramar, Sant Isidre, Nou i Generalitat, dins de la tercera fase de la renovació de l’enllumenat del casc urbà; i 82 nous fanals, que s’estan instal·lant aquests dies als carrers Igea, Vall d’Aran, Segre, Xúquer, Cinca, Montseny i una part de l’avinguda de La Barquera, tots pertanyents a aquest barri de la zona costanera rodenca.

  Les properes actuacions de renovació de l’enllumenat es realitzaran a l’avinguda del Mar, al tram entre les places Luis del Olmo i René Vandermeuter, i a la plaça Espanya, a Berà.