Roda acomiada el Rei Carnestoltes

    El Carnaval de Roda de Berà va arribar a la seva fi ahir a la tarda amb la celebració del dimecres de Cendra i la crema del Rei Carnestoltes.

    Organitzat pel Ball de Diables de Roda de Berà i l’Ajuntament, l’acte va començar a dos quarts de sis de la tarda, amb la vetlla del fèretre al Casino Municipal. Seguidament es va iniciar el seguici mortuori, des de la plaça de la Sardana, per alguns carrers del nucli urbà. En arribar de nou a la plaça el Ball de Diables va fer lectura del testament d’en Carnestoltes, en el qual Sa Majestat es va recordar d’alguns regidors de l’equip de Govern i d’entitats del municipi, i els infants presents van col·locar les seves sardines sobre el fèretre.

    Abans de la seva crema, el Ball de Diables va fer una petita actuació amb pirotècnia i una reverència final davant el Rei, la qual va servir per encendre la pira sobre la que descansava.
    Per acabar es va servir un berenar amb xocolata desfeta per a tothom, repartit per les regidores Teresa Ferré i Rosana Dorantes.