Riudecanyes inverteix més de 64.000€ en el Pla de Camins

    temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

    L’Ajuntament de Riudecanyes continua impulsant el Pla de Camins que té per objectiufacilitar la mobilitat dels veïns pel municipi. En aquesta ocasió, el Pla beneficia directament al camí de les Pedreres o de Riudecols, el camí de les Segures, el camí del Pont i el camí de Reus. Els quatre són camins de paviment de terra i, tot i que se’ls hi ha anat posant material granular, estan deteriorats per l’erosió i cal refer-los. La inversió total és de gairebé 64.000 euros que han estat subvencionats pel Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya i per la Diputació de Tarragona.
    En el cas del camí de les Pedreres, s’inicia al final de la urbanització de Montclar de Riudecanyes i arriba al Coll de Mas d’en Cases. El tram té 430 metres amb forta pendent i arriba a Riudecols. El camí de les Segures uneix els dos ponts de la via de ferrocarril que hi ha just davant de l’estació de Riudecanyes-Botarell. Aquest camí està pensat per facilitar als veïns de Montclar un accés alternatiu en cas de problemes a l’accés principal. Una part del camí ja està pavimentat i ara falta intervenir sobre l’altra tram que té 400 metres.
    Per altra part, el tram del camí del Pont va des de la carretera de Botarell, fins a un dels ponts sobre la via del ferrocarril i es connecta amb el camí de les Segures. En aquest es refarà l’últim tram de 110 metres. Les obres d’aquests tres camins s’han adjudicat a l’empresa Joan de Haro per un import de 50.000€.
    Per últim s’ha arranjat parcialment el camí de Reus, un tram de 465 metres amb una inversió total de 14.000€ i executat per la brigada municipal. Els quatre camins s’han arranjat a través d’un tractament amb formigó. Aprofitant l’actuació al camí de Reus, també s’ha arranjat un tram de 100 metres del camí del’Arbocet.