Ricomà descarta que ERC formi part d’una llista unitària a les municipals de 2019

  El portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Tarragona es mostra convençut que el seu grup podria guanyar les eleccions

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  Pau Ricomà ho té “claríssim” i “sense cap mena de dubte”: ERC no es presentarà en cap llista unitària a Tarragona. El portaveu del grup municipal ha assegurat aquest dilluns que el seu partit es presentarà sota les sigles d’Esquerra Republicana de Catalunya en les pròximes eleccions municipals de 2019.

  Ricomà ha assegurat que “estem davant d’un final d’època” i que “Tarragona necessita un revulsiu” al capdavant del govern. El portaveu ha manifestat que creu que el seu partit podria guanyar les eleccions. “Creiem que és molt difícil guanyar-les, però es pot”, ha dit Ricomà. Els republicans fan una clara aposta per un model de cultura que arribi a tothom i a tots els indrets de la ciutat, inclosos, que acostumen a no tenir gairebé cap tipus de programació durant l’any en aquest sentit. Ricomà ha destacat també la importància d’apropar-se a la ciutadania i que aquesta pugui participar activament en la vida política. El portaveu, a més, s’ha mostrat convençut que aconseguiran el suport, tant d’independentistes com de no independentistes, ja que es presentaran amb un projecte que atraurà persones de diverses ideologies.

  Aquests són alguns dels motius que han arrossegat els republicans a voler presentar-se en solitari, tot i que també hi ha “necessitats nacionals”, a més de les locals. En aquesta línia, Ricomà ha apuntat que ERC vol continuar creixent, i en definitiva, anar aconseguint cada vegada més suports respecte a tot el procés català.

  Esquerra rebutja ser la “crossa” d’un altre partit

  En aquest sentit, el partit republicà ha assegurat que es presenten per “ser la crossa” de cap altre partit. Ricomà ha defensat que si no fos així, no estarien fent tot el que fan, debatent i rebatent les accions i decisions del govern municipal de Ballesteros. El republicà considera que durant aquests trens anys, des que van entrar a l’Ajuntament, el partit i el seu equip ha après i crescut molt. “Estem preparats per governar”, ha sentenciat.

  La llista d’ERC a Tarragona

  Finalment, i tot i que no ha pogut assegurar-ho, Ricomà ha manifestat que la seva intenció és comptar amb els actuals regidors a l’Ajuntament, Mònica Alabart, Xavi Puig i Jordi Fortuny, perquè formin part de la seva candidatura. Tot i això, la decisió final dependrà de la Comissió del partit i la militància.