Ricard Gili, nou candidat d’ERC a les pròximes eleccions municipals a Riudoms

  Gili, periodista de 37 anys, s’ha marcat com a objectiu “portar Riudoms un pas més enllà”

  Ricard Gili Ferré -periodista de 37 anys especialitzat en la gestió d’equips i projectes- serà el candidat d’Esquerra Republicana a les properes eleccions municipals a Riudoms. Aquest diumenge dia 23 de desembre ha estat escollit per unanimitat per l’assemblea local del partit.

  En el seu discurs ha exposat que sempre s’ha sentit compromès amb Riudoms i sempre li ha interessat la gestió del bé comú. Ha afegit que, després de meditar-ho llargament, sent que té força bagatge acumulat i, per això, ha decidit fer el pas de presentar-se a les properes eleccions municipals.

  Gili es presenta a les eleccions amb un objectiu clar: “contribuir a portar Riudoms un pas més enllà”. Ha manifestat que treballarà intensament per guanyar-se la confiança dels riudomencs.

  La proposta de Ricard Gili per a Riudoms es resumeix en tres conceptes:

  • Treballar: “Estarem al peu del canó i hi estarem avui, demà, demà passat i l’altre i l’altre… Volem ser exemple de solvència i, per tant, serem exigents i responsables, amb tothom, però sobretot amb nosaltres mateixos”.
  • Sumar: “som aquí per aportar i per contribuir, i ho farem en equip perquè considerem que les coses s’han de fer en equip. És imprescindible que fem xarxa entre el moltíssim talent riudomenc i també amb les entitats, autèntic motor de Riudoms”.
  • Portar Riudoms un pas més enllà: “Just ara tanquem una etapa en què a Riudoms hem aconseguit uns serveis i infraestructures destacades: el CAP, l’institut, el Casal, la biblioteca, el pavelló, l’escola Cavaller Arnau, etc. Però, i ara què? Quin Riudoms volem per d’aquí 10 o 12 anys? Ara és el moment d’obrir una nova etapa. Nosaltres ho tenim clar: mirem al futur i portem Riudoms un pas més enllà!”.

  El compromís amb Riudoms

  Nascut a Riudoms fa 37 anys, Gili té una llarga vinculació amb les entitats i els moviments cívics riudomencs: monitor de l’Esplai del Casal; soci fundador del casal La Calderera; col·laborador de diversos mitjans de comunicació locals; activista cultural al CERAP; va ser impulsor i portaveu de la plataforma ciutadana que va salvar una bona part dels arbres de l’ermita de Sant Antoni; etc.

  Vida professional

  Ha treballat de periodista durant més de 10 anys en mitjans com RAC1 i la Cadena SER i també ha fet de consultor de comunicació. Els darrers anys s’ha especialitzat en gestió d’equips de persones i de projectes. Coneix de prop el món de l’administració pública, ja que actualment treballa a la Conselleria d’Exteriors de la Generalitat i anteriorment ho ha fet a l’Ajuntament de Barcelona. És doctor en Comunicació i professor de la Universitat Pompeu Fabra. Llicenciat en Periodisme i en Història, també ha cursat un màster en comunicació i un postgrau en màrqueting digital.

  Gili ha realitzat un vídeo per presentar-se als riudomencs i riudomenques: