Reus serà la seu del Mundial de futbol sala sub13

    temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

    Reus serà la seu del Mundial de futbol sala sub13, que se celebrarà del 28 d’octubre al 3 de novembre i tindrà com a escenari únic el Pavelló Olímpic Municipal. L’esdeveniment esportiu s’ha presentat aquest divendres, 6 de setembre amb un acte que ha comptat amb la participació, de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; el regidor d’ESports, Josep Cuerba; i Dani Vives, president de la Federació Catalana de Futbol Sala, organitzadora del campionat.

    La federació ha escollit Reus i el Pavelló Olímpic per acollir un torneig que aplegarà les 12 millors seleccions del món d’aquesta categoria, entre els que hi haurà la selecció amfitriona, Catalunya, que a més serà una de les tres caps de sèrie en el sorteig que es farà dilluns vinent a la seu de la UFEC a Barcelona. Les altres dos caps de sèrie seran Argentina i Paraguai, mentre que en un segon nivell hi haurà Brasil, Colòmbia i Sud-àfrica, al bombo 3 hi figuraran Itàlia, Suïssa i França, i al 4, Austràlia, Anglaterra i Índia.

    Aquests 12 seleccions es distribuiran en 3 grups de 4 equips cadascun, i es classificaran per a la segona fase els 2 primers de cada grup i els 2 millors tercers, per un total de 8 equips que seran els que disputaran els quarts de final. El torneig començarà el dilluns 28 d’octubre amb la cerimònia inaugural i la primera jornada de la fase de grups, que es completarà el dimarts 29 (jornada 2) i el dimecres 30 (jornada 3).

    El dijous 31 hi haurà descans, i l’activitat es reprendrà divendres 1 de novembre amb els quarts de final, mentre que pel dissabte 2 estan previstes les semifinals i el diumenge 3 la final. Durant aquests tres dies també es disputaran els encreuaments amb les seleccions que vagin quedant apartades de la lluita pel títol i que han de determinar les posicions finals de tots els equips.