Reus rep als autors locals d’aquest Sant Jordi 2018

  Un total de 112 parades participen enguany a la Diada de Sant Jordi

  Aquest dilluns 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, l’alcalde, Carles Pellicer, acompanyat de diversos membres del consistori, ha ofert la recepció institucional als autors locals a les 13:00 h al saló de plens de l’Ajuntament. L’acte ha estat especialment emotiu ja que ha comptat amb l’assistència de l’escriptor Xavier Amorós que ha mostrat la seva satisfacció en estar acompanyat «dels meus companys escriptors».

  Un total de 112 parades participen enguany a la Diada de Sant Jordi i es reparteixen entre la plaça del Mercadal i els carrers del voltant. Les activitats es reparteixen durant tot el dia i formen part d’un extens programa de presentacions de llibres, conferències, xerrades i exposicions que es reparteixen durant el mes d’abril.

  Una de les novetats d’enguany serà el joc de mots encreuats que es promou entre les entitats, els espais i els participants, un joc que consisteix en l’elaboració de diversos mots encreuats individuals que es completaran a partir de les definicions que oferiran les entitats a la seva parada.

  També és una novetat la carpa instal·lada a la plaça Evarist Fàbregas amb motiu dels 15 anys de la Biblioteca Xavier Amorós i que està pensada especialment pels joves i per fomentar-los l’interès per a la lectura.

  La recepció als autors locals es completa amb la signatura de llibres que realitzen a l’estand de l’Ajuntament, els contes als escolars, castells, sardanes i cercaviles.