Reus porta a terme durant l’estiu treballs de manteniment i millora a les escoles de la ciutat

  L’Ajuntament de Reus ha portat a terme durant tot l’estiu diferents treballs de manteniment i millora en el conjunt de centres educatius públics d’infantil i primària de la ciutat. La neteja dels patis i jardins i els treballs de pintura han centrat bona part de les accions de manteniment realitzades, que permetran iniciar el curs amb millors condicions a les instal·lacions escolars.

  Tal i com recorda la regidora d’Ensenyament i Política Lingüística, M. Dolors Sardà, “l’alumnat, les famílies i els professionals dels centres reusencs disposaran a partir del 12 de setembre, coincidint amb el primer dia de curs, d’unes millors condicions per desenvolupar l’activitat educativa”. Des de l’Ajuntament de Reus s’ha treballat intensament perquè les escoles puguin estar a punt i per aquest motiu s’ha intervingut en alguns dels espais que al llarg del curs són més utilitzats.

  S’han realitzat treballs en diferents àmbits:

  Neteja dels patis i jardins: s’han fet periòdicament treballs de neteja de runa vegetal i herbes, de manteniment de pistes així com manteniment de jardineria en totes les escoles públiques i a les escoles bressol municipals.
  Pintura: treballs de pintura en dependències administratives i zones comunes, aularis i espais exteriors a les escoles La Vitxeta, Dr. Alberich i Casas, Pompeu Fabra, Eduard Toda, Cèlia Artiga, Marià Fortuny, Misericòrdia, Rubió i Ors, Montsant, Teresa Miquel i Pàmies, Joan Rebull i les escoles bressol L’Olivera i La Ginesta. Aquests treballs s’han fet amb personal contractat a través de plans d’ocupació. En el cas del Centre de Suport a les Famílies Mas Pintat s’ha fet un especial treball artístic de pintura de la façana amb motiu de la celebració dels 10 anys de Mas Pintat i de l’EBM El Marfull per millorar la identificació visual dels accessos d’ambdós equipaments educatius.
  Altres tasques de manteniment: treballs de desinfecció en diferents instal·lacions escolars seguint els protocols habituals, amb el suport de la Regidoria de Salut Pública.
  Millora als vestidors del Rosa Sensat
  Durant l’estiu, el Departament d’Ensenyament també ha intervingut en millores a l’Escola Dr. Alberich i Casas (reparació de la calefacció) i s’ha enllestit la reforma i millora dels vestidors de l’Escola Rosa Sensat. A més, Ensenyament ha ampliat i adequat l’espai de menjador de l’Escola Prat de la Riba la qual cosa ha comportat la instal·lació d’un mòdul condicionat per a ús educatiu.