Reus engega una jornada pel reciclatge d’envasos #JoGroc

  Aquesta jornada culmina una setmana d'activitats realitzada als centres escolars

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  La campanya “I tu, per què recicles?” organitza una jornada festiva per promoure el reciclatge d’envasos adreçada especialment als infants i joves durant aquest dissabte 25 de març amb activitats al matí i a la tarda a la plaça d’Enric Yzaguirre. Aquesta jornada culmina una setmana d’activitats realitzada als centres escolars amb el lema #JoGroc en què s’han fet accions de sensibilització amb l’alumnat per incrementar el reciclatge d’envasos. Aquesta campanya preve u que l’increment de recursos que es generi a l’Ajuntament de Reus amb la recollida selectiva es dediqui a projectes socials i culturals, en el cas dels envasos a projectes educatius i beneficis pels centres.

  El programa d’activitats que s’ha previst aquest dissabte a la plaça d’Enric Yzaguirre és el següent:

  Activitats FESTA #JOGROC!

  • Mural (10:00 – 21:00 h). Amb la participació de Tarragona Hip Hop Club.
  • Taller amb material reciclat (envasos): “Bufar i fer flors. Reutilitzem i Decorem” (17:00-19:30). Durant el taller es servirà berenar per als infants participants. En col·laboració amb l’Agrupament Escolta La Mulassa de Reus.
  • Espectacle, “El Drilo i el Hula hop de la Gisela de foc” (19:30-20:30 h). Actuació de hula hop que farà l’artista Gisela de Foc que inclou una desfilada amb vestits de material d’envasos i ambientació musical. Organitzat per GEA Cultura i Associació Mandíl·lia.