Reus engega una jornada pel reciclatge d’envasos #JoGroc

  Aquesta jornada culmina una setmana d'activitats realitzada als centres escolars

  La campanya “I tu, per què recicles?” organitza una jornada festiva per promoure el reciclatge d’envasos adreçada especialment als infants i joves durant aquest dissabte 25 de març amb activitats al matí i a la tarda a la plaça d’Enric Yzaguirre. Aquesta jornada culmina una setmana d’activitats realitzada als centres escolars amb el lema #JoGroc en què s’han fet accions de sensibilització amb l’alumnat per incrementar el reciclatge d’envasos. Aquesta campanya preve u que l’increment de recursos que es generi a l’Ajuntament de Reus amb la recollida selectiva es dediqui a projectes socials i culturals, en el cas dels envasos a projectes educatius i beneficis pels centres.

  El programa d’activitats que s’ha previst aquest dissabte a la plaça d’Enric Yzaguirre és el següent:

  Activitats FESTA #JOGROC!

  • Mural (10:00 – 21:00 h). Amb la participació de Tarragona Hip Hop Club.
  • Taller amb material reciclat (envasos): “Bufar i fer flors. Reutilitzem i Decorem” (17:00-19:30). Durant el taller es servirà berenar per als infants participants. En col·laboració amb l’Agrupament Escolta La Mulassa de Reus.
  • Espectacle, “El Drilo i el Hula hop de la Gisela de foc” (19:30-20:30 h). Actuació de hula hop que farà l’artista Gisela de Foc que inclou una desfilada amb vestits de material d’envasos i ambientació musical. Organitzat per GEA Cultura i Associació Mandíl·lia.