Restriccions a l’Hospital de Manresa per l’augment dels casos COVID

Hi ha 24 pacients ingressats per coronavirus, dos d'ells a l'UCI

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’augment de casos de covid i d’altres infeccions respiratòries, com la grip i el virus que causa la bronquiolitis, han portat Althaia a restringir l’accés als centres sanitaris que gestiona. Així, a partir d’aquest dijous, es torna a restringir l’horari d’acompanyament dels pacients ingressats a les plantes d’hospitalització, de 8 a 1 del migdia i de 5 d a vuit del vespre, i només podran tenir un sol acompanyant. A més, en cap cas estan autoritzades les visites socials ni de cortesia a cap àrea d’Althaia. Pel que fa a Urgències i Consultes Externes, els pacients només poden accedir al centre amb un acompanyant. A l’Hospital de Manresa, ara hi ha 24 pacients ingressats per coronavirus, dos d’ells a l’UCI.

A partir d’aquest dilluns, totes les persones que accedeixin a un dels centres d’Althaia cal que portin mascareta quirúrgica, que no sigui de roba, anar sense guants, rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic, en entrar i en sortir, i mantenir la distància de seguretat.

A més, a l’interior de les habitacions cal que els acompanyants portin sempre la  mascareta quirúrgica, igual que els pacients si el seu estat els ho permet. Des de la institució també es recomana que els acompanyants que accedeixen als centres d’Althaia tinguin la pauta de vacunació completa.

D’altra banda, es demana a les persones que puguin tenir algun símptoma respiratori o de febrícula que s’abstinguin d’acudir als centres de la institució. Totes les mesures es prenen amb l’objectiu de minimitzar el risc de contagi, garantir la seguretat i evitar brots hospitalaris.