Rescaten de l’aigua dos menors amb ferides lleus a Calella de Palafrugell

    Una onada els va arrossegar fins al mar i el fort vent va impedir que poguessin tornar a terra fins que els va auxiliar la Policia Local

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    La Policia Local de Palafrugell ha rescatat dos joves menors que havien caigut a l’aigua des d’unes roques a Calella de Palafrugell (Baix Empordà). Va passar ahir dimarts a la tarda, a la zona coneguda com els Tres Pins, a tocar de l’hotel La Torre. El vent bufava amb força i una onada els va fer caure a l’aigua. La policia va rebre vàries trucades alertant-los de la presència dels dos joves al mar que necessitaven auxili.

    Els avisos es van rebre pels volts de dos quarts de vuit del vespre. Dos agents del cos, juntament amb el propietari del centre de submarinisme Barracuda, van sortir del port de Llafranc amb una embarcació amb l’objectiu de localitzar ràpidament els joves per poder-los rescatar, atès que encara hi havia temporal. Un cop localitzats, els van poder rescatar i portar fins a Llafranc on personal del SEM els va fer les cures. Presentaven ferides i rascades a tot el cos, a causa de la caiguda.

    Quan els agents van arribar amb l’embarcació, els joves estaven esgotats després de caure a l’aigua i intentar sense èxit tornar a terra ferma. Tenien ferides lleus, amb rascades a tot el cos per la caiguda. Al cap d’una estona, la policia va poder localitzar els pares dels menors que van ser informats dels fets.