Repsol lliura els Premis de Seguretat Empresarial i Medi Ambient 2017

  L’acte de lliurament ha tingut lloc a l’Auditori de La Pobla de Mafumet i hi han assisti tmés de 180 persones d’un centenar d’empreses

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Un any més Repsol ha celebrat la Reunió General de Coordinació d’Activitats Empresarials. L’acte ha servit per informar de les fites assolides en Seguretat i Medi Ambient durant l’Exercici 2017, així com per realitzar seguiment dels Objectius per a aquest any 2018 i les grans línies estratègiques de la companyia en aquestes matèries. En la mateixa reunió s’ha expressat el reconeixement en matèria de seguretat a les empreses que més han destacat durant el 2017.

  Les empreses col·laboradores premiades en l’edició d’aquest any per una millor gestió en matèria de seguretat laboral han estat CARBONELL I FIGUERAS, GRUAS RIGAR Y SIEMSA INDUSTRIA que a l’acte de lliurament han expressat les claus de la seva gestió en matèria de seguretat. Des de Repsol s’ha valorat la implicació, la proactivitat i el compromís de les companyies en la realització d’activitats preventives dins del Complex Industrial.
  Així mateix, s’ha lliurat d’un Diploma de Reconeixement en matèria de seguretat i medi ambient a l’empresa ESERMAN, por la implantació de la metodologia LEAN para la millora de l’eficiència i gestió de la seguretat i el medi ambient en les operacions logístiques realitzades al C.I. de Tarragona.

  La reunió ha comptat amb la presència d’aproximadament180 assistents pertanyents a un centenar d’empreses col·laboradores de Repsol. A la trobada han assistit també els Gerents de les Mútues, dels Serveis de Vigilància de la Salut de SPA (Serveis de Prevenció Aliens) i els Gerents, els Caps d’Obra i els Tècnics Prevenció de les empreses que treballen al Complex Industrial de Repsol a Tarragona.
  En acabar l’acte, Repsol ha agraït el treball i l’esforç de superació tant dels guanyadors com de totes les persones i empreses que treballen al Complex.