Repsol explica que la gran torxa evita riscos per a la població

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    Davant les crítiques que va rebre ahir Repsol, a través de les xarxes socials i degut a la forta flama que es veia sortir-hi, l’empresa ha volgut tranquilitzar a la població a través d’un comunicat:

    “Ahir a la tarda, tal i com va informar el CECAT, vàrem tenir un problema en una caldera de la Planta d’Olefines i els sistemes de seguretat van aturar una part de la Planta, amb la corresponent activació de la torxa. El soroll que es sent és deu a la pressió de sortida del vapor d’aigua que utilitzem a la torxa per assegurar una correcta combustió dels hidrocarburs. Si us hi heu fixat, ni ahir ni avui s’ha vist fum a la torxa (per eliminar el fum, cal enviar-hi vapor a pressió i això fa soroll).
    No tenim una previsió concreta de quan quedarà normalitzada la situació. A Repsol som els primers interessats en que l’activació de la torxa duri el mínim possible, per minimitzar les molèsties, però com sabem que us consta, sempre prioritzem la seguretat i, per tant, la torxa ha de funcionar fins que tot estigui en ordre. És una manera d’evitar riscos a les instal·lacions i a les persones que hi treballen.
    Lamentem molt les molèsties i estem treballant per tornar a la normalitat el més aviat possible.”