Renfe presenta a l’alcalde de Mollet el nou projecte de millora de l’estació

  Ha calgut tornar-lo a redactar després que la primera empresa adjudicatària es retirés de l'obra

  Imatge de l'Estació de Mollet - Sant Frost. trenscat.cat
  Representants de Renfe han presentat aquest dilluns a l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, el nou projecte de millora de l’accessibilitat a l’estació de Mollet Sant Fost, segons un comunicat de la companyia ferroviària. Està previst que la licitació de l’obra es faci el primer trimestre del 2020. En un principi l’obra s’havia adjudicat a l’empresa Comsa, però després que se’n retirés de manera “unilateral”, afirma Renfe, ha calgut tornar a redactar el projecte. Ara s’hi inclou la renovació i modernització de l’edifici de viatgers, a més dels apartats ja previstos com passos inferiors, ampliació d’andanes, millores de la il·luminació, urbanització d’accessos o instal·lació de marquesines per cobrir l’accés als ascensors i les escales.
  Paral·lelament, amb objecte de millorar l’accés als trens s’ha licitat per prop de mig milió d’euros l’adequació, prolongació i repavimentat de l’andana principal. Tot plegat, indica Renfe, per adequar les instal·lacions a les necessitats dels “més de 10.000 viatgers” que diàriament utilitzen l’estació.

  Renfe també ha explicat que l’alcalde de Mollet ha demanat a la companyia que expliqui el
  projecte als veïns, entitats, associacions i altres ajuntaments de la zona durant el mes de gener. L’empresa ferroviària pública destaca la “gran complexitat” del projecte, fet pel qual, afegeix, la nova redacció no s’ha pogut enllestir fins ara.