Reñé es nega a declarar davant dels Mossos i assegura que “en cap cas” es planteja dimitir

    El president de la Diputació de Lleida defensa la seva "honorabilitat" i "honestedat" i assegura "no haver rebut mai cap comissió"

    Pla mig del president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, durant la compareixença que ha ofert després que quedar en llibertat a la comissaria dels Mossos. Imatge del 2 d'octubre del 2018. (Horitzontal)

    El president de la Diputació de Lleida, Joan René, ha negat haver “rebut mai cap comissió ni haver actuat en benefici de ningú” i ha posat en valor la “transparència, rigor honestedat” de la seva gestió, després d’haver estat detingut en el marc d’una investigació per suposats pagaments irregulars per al finançament de CDC. Reñé ha explicat que s’ha negat a declarar davant dels Mossos d’Esquadra i que “el que hagi de dir ho farà davant del jutge”. Tot i això, el president de la Diputació de Lleida ha explicat que ha estat posat en llibertat per la policia i ha assegurat que sense càrrecs però sí ha reconegut que està sent investigat. Reñé, que ha qualificat de “falsos i absurds” els fets pels quals se l’investiga, ha reclamat “celeritat” a la justícia per tal de poder acreditar la seva “absoluta honorabilitat i honestedat”. Finalment, ha afirmat que “en cap cas” es planteja dimitir” i que aquest dimecres reprendrà la seva agenda institucional.