Els Reis d’Orient deixen regals per als infants ingressats a l’Arnau de Vilanova

    Els regals s'han repartit aquest matí a la planta de pediatria de l’hospital

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    Ses Majestats els Reis d’Orient han deixat aquesta nit regals a la Paeria per als nens i les nenes que es troben ingressats a la planta de pediatria de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida. Els menuts han rebut amb il·lusió els regals i els han desitjat a tots una ràpida recuperació, perquè aviat puguin estar a casa amb les seves famílies. També han felicitat els professionals que treballen en aquests dies festius, tan especials per als menuts.

    En total, s’han repartit regals a una trentena de nens i nenes ingressats a la planta de pediatria i també als qui es troben a les incubadores. Un any més els Reis Mags de Lleida han pensat amb els nens malalts i en els seus professionals, complint en quelcom que ha esdevingut una tradició i una mostra de solidaritat.

    Els 25 professionals -15 d’ells infermeres- estan de guàrdia permanent en aquesta planta de l’Arnau de Vilanova, on els ha acompanyat també la supervisora del centre hospitalari, María José San Martín, la qual ha agraït que la Paeria lliure cada any els regals dels Reis Mags als nens, per ajudar-los a passar aquests dies en què es troben més fràgils de salut.