Regidors de Tarragona se sumen a la campanya a favor dels nois de Berga

  La campanya, impulsada per Mònica Terribas, es manifesta contra l’homofòbia

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Aquest matí, alguns polítics de l’Ajuntament de Tarragona s’han unit a la campanya que ha impulsat la Mònica Terribas al seu programa “El Matí de Catalunya Ràdio”. L’acció consisteix a fer-se una foto mentre et fas un petó amb algú del mateix sexe.

  Seguint l’exemple que va donar la presentadora amb la Marta Romagosa, Rubén Viñuales, regidor de Tarragona de Ciutadans, s’ha fet un petó amb Xavi Puig Andreu, regidor d’ERC. D’altra banda, autoritats com Sonia Orts Leiva, de Ciutadans s’ha petonejat amb la consellera Begoña Floria Eseberri; i Beatriz Perez, de Ciutadans amb Arga Sentís, d’ICV. Així s’ha fet públic al Facebook de l’Ajuntament de Tarragona. D’aquesta manera, Tarragona ha decidit unir-se a la campanya #matídepetons.

  L’objectiu d’aquesta acció solidària és donar suport als joves Andy i Jorge, víctimes d’una agressió homòfoba per fer-se un petó sortint d’una discoteca a Berga. L’agressor, un jove de 19 anys ja està detingut pels Mossos d’Esquadra i s’està investigant si hi ha algú més implicat.

                                                                                                                           Iris Martin