La Regidoria d’Educació organitza activitats sobre memòria i prevenció del feixisme

  El 19 d’abril serà el torn de l’Institut Torredembarra que farà una visita al Poble Vell de Corbera d’Ebre

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  La Regidoria d’Educació, amb la col·laboració de l’Amical de Mauthausen i altres camps i els instituts de Torredembarra, organitza, per quart any consecutiu, un seguit d’actes de sensibilització dirigits a estudiants sota les premisses de memòria i prevenció del feixisme. 

  El proper 4 d’abril 120 alumnes de l’Institut Ramon de la Torre visitaran la Granja Escola de Santa Maria de Palautordera on viuran una jornada emocional per fomentar la promoció de la pau i la lluita contra la violència i l’educació en valors. Acompanyats de diferents tutors, treballaran sobre la consciència emocional, la comunicació positiva, la reflexió, l’empatia i el respecte. 

  El 19 d’abril serà el torn de l’Institut Torredembarra que farà una visita al Poble Vell de Corbera d’Ebre, per conèixer, de primera mà, l’exposició dedicada a la Batalla de l’Ebre i les trinxeres de la cota 402. Aquesta visita coincideix amb el 80è aniversari de la Batalla de l’Ebre i forma part del temari educatiu de l’institut.

  El regidor d’Educació, Jordi Solé, ha explicat que aquests viatges formen part del treball que durant quatre anys s’ha portat a terme des de la Regidoria en col·laboració amb els instituts i que es complementarà amb unes exposicions i xerrades dins els recintes educatius. Ha comentat també que “portar la memòria del que ha patit la humanitat en les seves èpoques més fosques de la nostra història és una obligació i un deure que tenim amb les noves generacions.”