Recepció a l’Ajuntament de Lleida a una delegació d’alcaldes búlgars

    Participen en la trobada “Folkloren Dobrudjanski Sabor Lleida”, que organitza un grup de ball tradicional d’aquest país establert a Lleida

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    El tinent d’alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació, Joan Gómez, ha rebut aquest divendres a la Paeria a una delegació d’alcaldes búlgars, de visita a Lleida per participar al festival de folklore tradicional búlgar “Folkloren Dobrudjanski Sabor Lleida”. Han participat l’alcalde de la localitat de Silistra, Julian Naidenov; el de Dobrich, Yordan Yordanov; i el de Devnya, Svilen Shitov.

    El tinent d’alcalde els hi ha mostrat el Palau de la Paeria i els ha explicat la història de la institució i l’entorn social de Lleida, on actualment hi viuen 603 persones d’origen búlgar.

    La comitiva búlgara ha realitzat durant la tarda de divendres una visita a la Fira de Sant Miquel, abans de la desfilada dels grups folklòrics, dins de les Festes de la Tardor. Ha tingut lloc a les 19.30h entre la plaça Sant Francesc i la plaça de la Catedral. La trobada, que tindrà continuïtat fins aquest dissabte, està organitzada per l’associació cultural “Balkanski Ritmi”, establerta a Lleida.