Rebuda institucional als coordinadors del projecte europeu Erasmus concedit a l’escola Pla de Mar de Coma-ruga

    Aquests dies, un grup de professors d’aquests centres fan una trobada al Vendrell per fer una posada en comú d’idees i tasques del projecte “Erasmus +”

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    Dijous, al matí, l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, va rebre a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell els docents coordinadors dels diferents països integrants del projecte europeu Erasmus (Estònia, Holanda i Alemanya) en què també hi participa l’escola Pla de Mar de Coma-ruga.  Aquests dies, un grup de professors d’aquests centres fan una trobada al Vendrell per fer una posada en comú d’idees i tasques del projecte “Erasmus +”, en concret, del projecte “Promoting European Traditions by means of dual-language TEACHING”. Aquest serveix perquè escoles de diferents països intercanviïn experiències sobre l’ensenyament bilingüe i les tradicions pròpies de cada país.

    A la rebuda institucional amb l’alcalde,  hi van ser presents la directora de l’Escola Pla de Mar de Coma-ruga, Manuela Escalante i altres representants del centre, docents de les escoles participants en aquest projecte Erasmus, així com José Diego Vargas, inspector d’ensenyament de la zona i Carme Tinoco, coordinadora territorial de Llengües Estrangeres.

    El projecte Erasmus + té una durada de dos anys naturals: de setembre de 2016 a setembre de 2018. Durant aquest període, es fan un total de 4 trobades internacionals de coordinadors i 3 visites d’alumnes de 5è i 6è.  El primer intercanvi d’alumnes es va fer a Coma-ruga l’abril del 2016. En concret, 22 alumnes van conviure amb 11 famílies d’alumnes de l’escola Pla de Mar i van conèixer, principalment, les tradicions i costums de Catalunya, en una experiència que va ser molt enriquidora.