Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries reben un reconeixement de Tortosa

    El popular grup folklòric va rebre emocionat una placa de mans de l'alcaldessa de Tortosa

    La darrera nit de les Festes de La Cinta 2018, dilluns 3 de setembre, el Parc Municipal Teodor González va acollir el concert de fi de festa amb protagonisme absolut del grup de referència de la música folk al territori, Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, els quals van voler celebrar els seus 25 anys de trajectòria dalt dels escenaris, i en el seu cas, tal com ells mateixos diuen, “Dalt del 4L”. El concert va ser seguit massivament per un públic entusiasmat que es va concentrar davant l’escenari de festes muntat al Passeig Central, i que va aplaudir les cançons més conegudes de la formació.

    Al finalitzar el concert, els Quicos van rebre una placa que els hi va lliurar l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, com a reconeixement de la ciutat al celebrar-se aquest 25 è aniversari del grup. Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries van mostrar-se molt emocionats i sorpresos al recollir la placa de mans de l’alcaldessa, la qual va expressar el sentir ciutadà dient-los “enhorabona! sou la nostra veu, la veu de la cruïlla dels Països Catalans… per molts anys més!”.

    Els Quicos van voler correspondre donant les gràcies a la ciutat de Tortosa de la manera que ells millor saben fer-ho, que és cantant, i van improvisar uns versos en estil cant d’era que el mateix Quico el Célio va recitar amb la natural emoció del moment.