Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries celebren ’25 anys dels Quicos!’ al Teatre Tarragona

  La Catedral de Tarragona acull el concert de Setmana Santa ‘Passió Segons Sant Joan’ dins la Temporada de Música Sacra

  Aquest diumenge, 25 de març, Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries presenten al Teatre Tarragona l’espectacle ’25 anys dels Quicos!’. El concert forma part de la gira de la banda per celebrar els 25 anys als escenaris i porten un repertori especial que recorda les cançons més emblemàtiques de la seva trajectòria, a més dels temes del seu darrer treball discogràfic.

  El grup de folklore ebrenc ja suma més de 2.000 concerts i 13 treballs discogràfics, que els han portat 11 premis Enderrock, el Premi Nacional de Cultura i el Premi Joan Amades. Els seus membres recreen tres personatges populars de principis del s. XX que interpreten espectacles musicals basats en la tradició popular ebrenca. Els textos de les seves cançons traspuen sempre un humor crític amb un alt compromís social i d’estima a la terra.

  El dilluns 26 de març, el cicle de Música Sacra porta a la Catedral la ‘Passió segons Sant Joan’ de J.S. Bach interpretada per l’Orquestra Simfònica del Vallès amb les veus del Cor Ciutat de Tarragona i les de diferents corals del territori, sota la direcció de Xavier Puig. El recital forma part de la Gira de Setmana Santa que realitza l’Orquestra Simfònica del Vallès per 6 poblacions catalanes: Sant Feliu de Guíxols, Manresa, Tarragona, Sabadell, Mataró i BarcelonaCada concert acollirà diferents cors de cada localitat i el 7 d’abril tots els cors participants cantaran junts en el concert del Palau de la Música Catalana, amb més de 250 músics i cantaires a l’escenari.

  L’obra central del programa que es podrà sentir a La Catedral és una selecció de fragments de La Passió segons sant Joan, de J. S. Bach que es combina, per una banda, amb altres obres de dos compositors catalans: Bernat Vivancos Josep Vila, i per l’altra, amb una obra dOsvaldo Golijov (extreta de la seva Passió segons sant Marc). 

  Les entrades estan a la venda a www.tarracoticket.cat i també a les taquilles del Teatre Tarragona els dimecres d’11 a 13h, els dijous i divendres d’11 a 13h i de 17 a 19h i una hora abans de l’espectacle.

  Tota la programació de la temporada: http://teatres.tarragona.cat