Quatre detinguts amb gairebé 90 antecedents per robar a l’interior de vehicles a Girona

    La Policia Municipal els enxampa mentre fugien de l'aparcament de Santa Caterina

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    La Policia Municipal de Girona ha detingut quatre persones que entre totes acumules gairebé 90 antecedents policials, després que robessin a dins de cinc vehicles de l’aparcament soterrani a la Delegació del Govern, a l’antic Santa Caterina. Un dels detinguts també tenia pendent una ordre de recerca policial. Els agents van detenir-los el dimecres 24 de novembre, sobre les nou de la nit. Una patrulla de la policia estava fent tasques de seguretat ciutadana quan van veure un cotxe que volia escapar-se en veure els agents. En detectar aquesta actitud, la Policia Municipal de Girona els va detenir i va fer l’escorcoll al vehicle. A dins van trobar maletes, documentació i objectes diversos.

    A continuació, els agents van comprovar que tots els objectes que hi havia dins del cotxe aturat eren de cinc vehicles que havien estat forçats a l’interior d’un aparcament del carrer de l’Hospital.

    Els ocupants van ser detinguts pels cinc robatoris i un d’ells va ser denunciat penalment per conduir sense tenir el permís. Els quatre autors dels fets tenen domicilis de l’àrea metropolitana de Barcelona.