Quatre detinguts per agressió sexual i injúries a una dona

  El grup estava format per dos joves més, un d'ells ha estat identificat pels Mossos i l'altre és menor d'edat

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Imatge dels Mossos d'Esquadra. Foto: Mossos.
  Els Mossos d’Esquadra van detenir el 19 de desembre quatre joves com a presumptes autors d’un delicte d’agressió sexual i d’un delicte d’odi i discriminació. La investigació es va iniciar amb la denúncia d’una dona que havia patit abusos sexuals i lesions de caràcter lleu i insults xenòfobs per part d’un grup de joves quan s’adreçava al seu lloc de treball. Els agents van detenir quatre nois, van identificar-ne un cinquè que està en un centre penitenciari i, pel que fa al sisè, menor d’edat, se n’ha informat la Fiscalia de Menors. Els detinguts, de nacionalitat marroquina, van passar a disposició judicial aquest divendres i el jutge instructor va decretar llibertat amb càrrecs per tots quatre.
  La investigació es va iniciar amb la denúncia de la dona, el 10 de desembre, que va relatar que havia patit abusos sexuals, cap a les 21.30 hores, a la via pública a Vilanova i la Geltrú. A més a més, la víctima també havia patit lesions de caràcter lleu i insults xenòfobs per part d’un grup de joves quan s’adreçava al seu lloc de treball.

  Diverses entitats feministes van condemnar l’agressió i la tarda del 16 de desembre es va fer una concentració de rebuig a la plaça de la vila. Els manifestants van voltar pel municipi per fotografiar i posar de manifest els punts foscos on es poden produir agressions, per demanar explicacions a l’ajuntament vilanoví.