Publicació del Manifest “Jo Confio”

  Un suport social a la candidatura de Recortes Cero-Grupo Verde

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Núria Suárez, la candidata a la presidència de la Generalitat

  El pintor Antonio López, l’escriptor Juan José Millás, el dissenyador Javier Mariscal, els escriptors Fernando SchwartzLuís Antonio de Villena, l’actor Manuel Galiana, el periodista Raúl del Pozo, el director Fernando Colomo …, al costat de 450 signants més, proclamen la seva confiança a Núria Suarez com a cap de llista d’Retalls Zero-Grup Verd i demanen a tota la societat el seu suport perquè sigui present al Parlament.

  El Manifest “Jo Confio” es farà públic demà diumenge amb un total de 450 signatures però han col·laborat en la seva publicació unes 1.300 persones. Hi ha professionals de tots els sectors: treballadors, professionals d’universitat, educació, sanitat, les arts, la música …., Economistes, advocats, bombers …., Sindicalistes, activistes polítics i socials … De diferents llocs: Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona, Terrassa, Badalona, el Prat, Cornellà, Santa Coloma, Hospitalet, Viladecans …., i de la resta d’Espanya.
  El Manifest “Jo Confio” comença afirmant que “Necessitem una alternativa d’esquerres que digui NO a la independència i NO a les retallades, No a la corrupció i treballi per la Unitat per Redistribuir la riquesa”, i acaba dient que: “és el moment d’apostar perquè en aquesta legislatura sigui present al Parlament una nova alternativa d’esquerres que pugui canviar el terreny de joc i oferir nous camins “.

  El Manifest conclou destacant que “els sotasignants que provenim de diferents tendències i tradicions polítiques d’esquerres, tal com testifiquen les nostres trajectòries personals, i que hem votat diferents opcions d’esquerres a Catalunya ia Espanya, cridem a donar suport l’alternativa de Núria Suarez i de Retalls Zero-grup Verd “.
  Al llarg del mateix desgranen les raons que els han portat a mobilitzar-se per aconseguir aquest objectiu i a demanar als votants a què se sumin a aquest.