El PSC vol Montse Adan com a número 2 de la seva llista a Tarragona

Amb el possible fitxatge de Montse Adan, el PSC treballa amb l'objectiu de recuperar l'alcaldia de Tarragona 4 anys després

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Montse Adan, la directora de Port-Ciutat de l’Autoritat Portuària de Tarragona, és el gran nombre del PSC per ocupar el número 2.

Adan és actualment directora del Port-Ciutat del Port de Tarragona des de l’any 2011 i treballa per enfortir la vinculació entre l’Autoritat Portuària i la ciutat impulsant diversos projectes. En la seva primera etapa al Port de Tarragona, va ser directora de comunicació. Va assumir el seu càrrec amb Josep Maria Cruset i segueix exercint al costat de la nova direcció de Saül Garreta.

És llicenciada en Dret i té un màster en Dret Mediambiental per la Universitat Rovira i Virgili.

S’ha encarregat d’apropar el Port de Tarragona a la ciutadania amb l’oci i la cultura que podia acollir l’espai. En tot moment, llocs com el Moll de Costa, el Passeig Marítim i el Nou Museu del Port, s’han vist rodejats de vida gràcies a projectes impulsats per la seva gestió.

Viñuales apostarà per donar continuïtat a algunes de les cares presents al consistori, és el cas de Berni Álvarez que serà el número 3 o Sandra Ramos. A més, Nacho García, actual cap de campanya, anirà en cinquena posició.

Amb el possible fitxatge de Montse Adan Domenech, el PSC treballa amb l’objectiu de recuperar l’alcaldia de Tarragona 4 anys després.