El PSC proposa un pla de xoc per eliminar les llistes d’espera a sanitat

Avatar photo

Granados defensa que la hisenda federal permetria destinar més ingressos als serveis públics

La número 2 a la candidatura del PSC per Barcelona el 21-D, Eva Granados, ha proposat aquest diumenge un “pla de xoc” a la sanitat que permeti “eliminar” les llistes d’espera. Granados ha explicat que les llistes a Catalunya han crescut i que la manera de fer-hi front és destinar-hi més recursos i incrementar el nombre de professionals a la sanitat. Segons Granados una mesura com aquesta es pot implementar amb la creació d’una “hisenda federal”, la proposta que el PSC ha fet aquesta setmana i que, segons ha dit, permetria destinar més ingressos als serveis públics. Granados ha fet aquestes declaracions abans de l’estrena a Barcelona del documental “Federal”, d’Albert Solé, acte organitzat per Federalistes d’esquerres.
Granados ha remarcat que la hisenda federal permetria “redistribuir els ingressos” entre els diferents territoris de l’Estat, no per crear “privilegis” sinó per aconseguir la “igualtat de serveis públics” als diferents territoris. Segons Granados, la sanitat seria un dels sectors beneficiats per aquesta nova hisenda, ja que permetria “incrementar els recursos” per frenar les llistes d’espera i fer més operacions quirúrgiques.

Granados també s’ha referit a l’entrevista en què el president destituït Carles Puigdemont ha explicat que no hi havia prou condicions per a la independència. Granados ha titllat Puigdemont de ser “el més irresponsable” perquè ha “fracturat la societat”. En aquest sentit, ha reclamat la necessitat de “reconciliar” catalans amb catalans i amb la resta d’Espanya. “Necessitem passar pàgina d’aquesta etapa negra per al catalanisme”, ha dit la portaveu del PSC en campanya, que ha titllat de “frau” i “fracàs” el procés independentista.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La neu arriba de forma feble a cotes baixes

Notícia següent

El REC 2017 acull ‘ESTIU 1993’

Notícies relacionades