El PSC presenta les propostes per la Gent Gran a Les Franqueses

Més de 100 persones participen de la trobada amb els socialistes a la plaça Major de Bellavista

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Els socialistes de Les Franqueses han presentat una dotzena de propostes centrades  específicament en la gent gran. L’encarregada de detallar les iniciatives i l’aposta clara del PSC per aquest col·lectiu ha estat la Flora Ortego que forma part de la candidatura,  és una històrica de Bellavista i que ha estat regidora a l’ajuntament, va entrar al 1987.  

Ortego ha explicat que el PSC aposta per acompanyar a la gent gran “que no se sentin sols i que tinguin el nostre suport en què calgui, totes les propostes van en aquest  sentit”, destaca la posada en marxa d’un punt de voluntariat, així com que tinguin a la  seva disposició una persona que els ajudi amb els tràmits administratius.  

També destaca la gratuïtat del servei de teleassistència, “un servei essencial” ha dit el  candidat del PSC de Les Franqueses, Juan Antonio Corchado. Amb l’objectiu de garantir la mobilitat a dins del municipi i amb les localitats veïnes, es facilitarà una targeta gratuïta de viatges il·limitats per les persones de més de 65 anys. S’incorpora al  programa electoral un servei de fisioteràpia i podologia gratuït i l’acolliment escolar gratuït perquè els avis i àvies tinguin més temps per les seves coses. 

 

D’altres mesures que són d’àmbit més general i que també preocupen a la gent gran són la seguretat i la neteja viària. Per aquest motiu, els socialistes asseguren que faran  una reparació de voreres i que incrementaran la neteja a la via pública, també  desenvoluparan un pla especial contra les ocupacions il·legals. També han explicat que  crearan el pas elevat entre Bellavista i l’espai comercial el Ramassar. 

A la trobada, hi ha participat el candidat del PSC, Juan Antonio Corchado, i d’altres  persones que formen part de la candidatura socialista.