Proposta turística per conèixer els espais religiosos de la ciutat

La Paeria estrena amb èxit la visita guiada per la Lleida Sacra

La major part dels passos de Setmana Santa es guarden a l'església de Sant Andreu. Imatge cedida

Turistes de Barcelona, Àvila, Girona, Bilbao i Madrid, a més de lleidatans, han participat en la visita guiada per la Lleida Sacra, l’única prevista aquesta temporada de primavera que combina el patrimoni artístic i religiós de la ciutat i que l’Ajuntament de Lleida ha fet coincidir amb la Setmana Santa.

Aquest recorregut per l’Eix Comercial i el Centre Històric, que ha obert la porta a nombrosos espais religiosos, alguns destinats a altres usos, fins a arribar a les esglésies romàniques de Sant Llorenç i de Sant Martí, al peu de la Seu Vella, ha tingut una gran acceptació de públic, ja que s’han omplert les places que s’oferien prèvia inscripció gratuïta.

Els participants que han volgut han pogut complementar l’oferta de Turisme de Lleida amb una visita al Museu de Lleida, que reuneix una de les col·leccions d’art sacre més importants de l’Estat.

A més d’aquesta ruta per la Lleida Sacra, Turisme de Lleida també ha programat per aquest cap de setmana la visita a la Poderosa Comanda de Gardeny (divendres), el viatge per la Lleida Secreta (dissabte) i un recorregut pel barri jueu medieval amb Les Veus de la Cuirassa, a més del Lleida City Tour (diumenge).