Proposen adherir Vila-seca a la Xarxa de Ciutats i Pobles Cap a la Sostenibilitat

    El Grup Municipal de Vila-seca en Comú defensarà en el proper ple municipal una moció per adherir el municipi del Tarragonès a la Xarxa de Ciutats i Pobles Cap a la Sostenibilitat

    El Grup Municipal de Vila-seca en Comú ha enviat un comunicat on anuncia que ha presentat en el registre d’entrada municipal una moció amb l’objectiu d’incloure el municipi del Tarragonès a la Xarxa de Ciutats i Pobles Cap a la Sostenibilitat.

    La Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat és una associació de municipis “compromesos amb el medi ambient per avançar cap a un desenvolupament sostenible”. Fou creada l’any 1997 i compta amb 290 ens locals adherits, incloses les quatre diputacions catalanes i la presència com a membre observador de la Generalitat de Catalunya. És, per tant, “l’espai referent i de trobada de l’administració local a Catalunya en matèria de sostenibilitat”.

    Segons els comuns adherir-se a la Xarxa pot suposar “un magnífic instrument de treball per al municipi així com un espai de trobada on regidors i tècnics municipals tinguin l’ocasió de treballar amb altres municipis i intercanviar bones pràctiques.

    Si s’aprova la proposta dels Comuns, Vila-seca es sumarà a altres municipis del Camp de Tarragona com Tarragona, Reus, Salou, Cambrils, que ja fa temps que formen part de la Xarxa.