Prop de 500 persones visiten la URV en la primera Jornada de Portes Obertes

    Prop de 500 alumnes de secundària i acompanyants van conèixer el dissabte 28 de febrer l’oferta de grau de la Universitat Rovira i Virgili, les instal·lacions i els serveis de què podran gaudir com a estudiants durant la primera jornada de portes obertes d’aquest 2020. L’objectiu d’aquestes sessions és ajudar als futurs estudiants a encaminar el seu futur professional.

    Hi haurà dues noves ocasions per conèixer la URV i l’oferta formativa de grau: el dissabte 28 de març i el dissabte 28 d’abril. De la mà del professorat, estudiants, els futurs universitaris tindran accés a la informació necessària per decidir quin grau volen cursar, a partir dels plans d’estudi, les sortides professionals, les pràctiques i estades a l’estranger. A més a més, les infrastructures i serveis com ara aules, laboratoris i el Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació (CRAI) tornaran a mostrar-se al públic.

    La inscripció per a les Jornades de Portes Obertes del 28 de març i del 18 d’abril es pot fer fins a 3 dies abans. Els horaris i la informació completa es pot trobar al web de la Universitat.