Probabilitats altes de neu la setmana vinent al Baix Penedès

  Al Baix Penedès s'espera que la neu pugui arribar entre dimarts i dimecres a pràcticament tota la comarca, però especialment als municipis interiors i de muntanya

  Molt probablement la neu faci acte de presència a la comarca del Baix Penedès la setmana vinent, concretament entre dimarts i dimecres.

  Un episodi de neu a cotes baixes força general afectarà Catalunya i també arribarà a la comarca del Baix Penedès.

  Entre dimarts i dimecres s’espera que una bossa d’aire fred es despengi des del continent europeu i a la vegada una borrasca atlàntica impulsi vents humits a la costa catalana. Aquesta barreja d’ingredients meteorològics ens deixaria un episodi de neu a cotes molt baixes.

  Al Baix Penedès s’espera que la neu pugui arribar entre dimarts i dimecres a pràcticament tota la comarca, però especialment als municipis interiors i de muntanya. A zones com el Montmell es podrien acumular gruixos superiors als 5 o 10 centímetres.

  El Servei Meteorològic de Catalunya ja ha activat un preavís per nevades per dimarts i dimecres que indica la possibilitat d’acumular entre 0 i 5 cm a les comarques del litoral.

  Caldrà estar pendents a les últimes actualitzacions dels mapes del temps per acabar de concretar aquest episodi de neu a la comarca i a la resta de Catalunya.

  Pere Almendárez – @Pere_Almendarez

  http://meteocatalunya.com