Primera alta a l'Hospital del Vendrell d'un pacient amb coronavirus

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  A dos quarts de cinc de la tarda sortia d’alta el primer pacient curat després d’estar deu dies ingressat, afectat per la infecció del coronavirus, a l’Hospital del Vendrell.
  El pacient era el Jaime, de 46 anys, que ha sortit emocionat, després d’estar deu dies aïllat en una habitació de la tercera planta.
  Mentre baixava l’escala rumb a la sortida, donava les gràcies repetidament a l’equip de Medicina Interna dient-los “sois unos héroes” i plorava contingudament oferint les seves llàgrimes a les metgesses, infermeres i auxiliars que l’han cuidat aquests dies.
  En aquell moment, quan el Jaime s’allunyava cap a la porta i els sanitaris aplaudien amb força, satisfets de la feina ben feta, un bri d’esperança ha recorregut l’hospital i ens ha donat forces per creure i confiar que aquesta guerra la guanyarem, la gent des de casa i nosaltres a les trinxeres de l’hospital.
  El comiat no ha durat ni cinc minuts. Ningú no es pot relaxar. Tothom ha tornat a la feina, no hi ha horaris, cadascú amb la seva missió, tots concentrats donant-ho tot dia a dia, hora a hora, minut a minut.