Es presenten els candidats ebrencs del PSC-Units per Avançar

  El número 3 de la candidatura, Joan Caballol ha destacat que "la via del diàleg i la conciliació és necessària per no dividir encara més la societat catalana"

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Fotografia dels candidats ebrencs del PSC-Units per Avançar

  Davant del campus de la URV a Tortosa s’han presentat els candidats ebrencs que formen part de la llista del PSC – Units per Avançar per la demarcació de Tarragona en les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

  El número 3 de la candidatura, Joan Caballol ha destacat que “la via del diàleg i la conciliació, la capacitat de parlar escoltant a l’altre, és un exercici necessari per no dividir encara més la societat catalana”. Caballol ha afegit que “no volem alimentar ni a un front ni a un altre. Potser això no sentarà bé, però estem convençuts que és la única forma de poder arribar a acords. Al nostre territori hem de superar un doble centralisme. Hem de guanyar coses per al nostre territori, no perdre’n més”

  Per la seva banda, Bibiana Porres, número 4 de la llista per Tarragona ha manifestat que “volem demostrar que amb acords es pot sumar. Apostem, com sempre pel nostre territori ja que especialment les Terres de l’Ebre, ens hi juguem molt”

  La resta de candidats ebrencs són Manel De la Vega (7), Dolors Gurrera (12), Dolors Bel (14) i Ambiorix Ribera (17).