Presentació de les motocicletes Norton i Benelli al Saló de la Moto de Reus

  Aquest cap de setmana podem trobar-les a la 12a edició del Saló de la Moto

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  El Grup Motor 23, concessionari oficial a la província de Tarragona, durant aquest cap de setmana és un dels protagonistes de la 12a edició del Saló de la Moto. Aquesta fira, que es celebra a firaReus, compta amb més de 5.000m², d’exposició i venda de motos. Per altra banda, és una bona oportunitat per presentar nous models de les marques presents a la fira. Per aquest motiu, Grup Motor 23 es presenta com el nou distribuïdor de dues marques a la província de Tarragona. Es tracta de Norton i Benelli.

  Així doncs, Norton Tarragona compta amb models com Norton Commando i Norton Dominator. Norton és una marca de motocicletes britànica molt prestigiosa descrita pels experts com una autèntica meravella estètica. Es tracta d’una marca que fabrica els seus models artesanalment comptant amb components de primer nivell.

  Per altra banda, Benelli Motoroc Tarraco, compta amb models com la Benelli TRK502.  Benelli és una marca italiana de motocicletes que pretén crear motos per garantir l’experiència del conductor i la seva comoditat.

  El pròxim divendres 18 de maig, el Grup Motor 23  inaugura, al carrer Carabia número 10 de Tarragona, un nou concessionari. L’empresa d’automoció, que distribuïa 8 marques fins al moment, n’incorpora dues més: Norton i Benelli. Comptarà amb aquestes dues marques dins la seva cartera de productes per satisfer les necessitats dels seus clients i poder-los assessorar detingudament. L’empresa aposta per oferir nous productes a la província tarragonina al seu concessionari. Fins diumenge es podran visitar aquests nous models de motocicletes al Saló de la Moto a firaReus de la mà de Grup Motor 23.