Al restaurant Espai Prioral by Joan Urgellès de Reus s’ha presentat la Guia Gourmand 2018, en la seva 27a edició. La presentació ha anat a càrrec del xef propietari, Vicent Guimerà, del restaurant L’Antic Molí, d’Ulldecona reconegut el 2017 amb una estrella a la Michelin. Acabada la pesentació s’han lliurat les distincions que per l’any 2018 atorga la Guia, per part dels directors Fèlix Llovell i Ramon Segú. Finalment, Joan Urgellès ha ofert a tots els assisstents un exiquisit dinar.
DISTINCIONS DEL 2018
Les distincions de la Guia Gourmand en aquesta edició són:
- Restaurant de l’any 2018: Joan Urgellès, Reus.
- Hotel de l’any 2018: BCN Urban, Barcelona
- Celler de l’any 2018: Ronadelles, Cornudella de Montsant.
- Restaurant Revelació de l’any 2018: Deliranto, Salou
- Producte de l’any 2018: Mel Muria, Perelló
- Vermut de l’any 2018: Yzaguirre, Morell
- Guia de l’any 2018: Repsol