Presentació a Reus del llibre «150 Tastets de Poblet»

La recaptació de les ventes serà per a l'Associació Salut Mental Dr. Tosquelles

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Aquest dissabte 24 d’abril, la regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus, Montserrat Vilella, participarà en l’acte de presentació del llibre «150 Tastets de Poblet» de l’escriptor i historiador reusenc, Jordi Rius, a càrrec del periodista Xavier Graset, a les 12 h a la seu del Círcol, situada al número 4 de la plaça del General Prim. També hi assistirà la regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, Montserrat Flores. La recaptació de la venda del llibre anirà destinada, íntegrament, a poder donar continuïtat als serveis que l’Associació Salut Mental Dr. Tosquelles aporta a les persones afectades i a les seves famílies. Aquest acte solidari, organitzat per l’Associació Salut Mental Dr. Tosquelles amb el suport del Consell Comarcal del Baix Camp i del Círcol de Reus, s’emmarca en les activitats de sensibilització d’aquesta entitat que tenen com a objectiu donar visibilitat a les persones que pateixen un trastorn de salut mental, així com a la mateixa associació.

«150 Tastets de Poblet» és un llibre de divulgació, fonamentat en una investigació documental rigorosa i una nombrosa bibliografia, que dona a conèixer, a través d’una lectura fàcil i entretinguda, la importància del monestir de Poblet en la història de bona part de la Catalunya Nova. Mitjançant 150 articles, que es poden llegir seguint l’ordre cronològic, el temàtic o de manera aleatòria, explica la vida quotidiana, la història i la influència d’aquest monestir en el territori.

L’Associació Salut Mental Dr. Tosquelles
L’Associació Salut Mental Dr. Tosquelles té com a objectiu millorar l’assistència sanitària i social, l’atenció i informació de les persones afectades i de les seves famílies, així com la rehabilitació, integració i reinserció social i laboral d’aquest col·lectiu.